Átadtuk az első adománybicikliket

No Tags | Egyéb

Tavasszal útjára indítottuk jótékonysági kampányunkat a „Gyermekekért hajtunk” elnevezéssel, és minthogy kissé szűz területen tapogatóztunk, így járatlanul, ám annál lelkesebben fogtunk hozzá az előkészületekhez. Ládákat vettünk, matricáztunk, programtervet írtunk és valóban méltó helyeket kerestünk a még meg sem lévő adománybiciklijeinknek. Aztán a ládákban tényleg gyűlni kezdtek az ezresek…..

jótékonysági - kis méret

….és üzleteinkben szerencsére 1 hónapon belül összejött annyi pénzösszeg, hogy május 11-én, szerdán délelőtt megtörtént az első kisbiciklik és rollerek átadása az egri Szivárvány Óvoda gyermekeinek nagy örömére.

DSC_0711

A délelőtti kellemes napsütés kedvezett a pici járművek átadására az óvoda udvarán, amiket a gyerekek azonnal birtokba is vettek. Köszönetképpen szebbnél szebb rajzokat és festményeket készítettek nekünk saját bicajos élményeikről, amelyeknek üzleteinkben már ki is néztük a szabad falfelületeket. Aki már járt nálunk, az tudja, hogy ez nem is olyan könnyű küldetés:-)

gyerekrajzok kisebb felbontásban

A délutáni órákban pedig a Család- és Gyermekjóléti Központ közreműködésével egy 6 éves kislányt sikerült meglepnünk egy Hauser által is támogatott igazán „csajos” , szép rózsaszín kisbiciklivel.

átadás

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki nálunk vásárolta meg új kerékpárját, mert egyúttal ő is hozzájárult a gyermekek támogatásához. Programunk december végéig tart, és reméljük, legközelebb júniusban is sikerül hasonló élményeket megosztanunk veletek!:-)


No Comments

Comments are closed.