Biciklis túrák szervezése Egerben

Bérelnél, de nem tudod merre indulj? Csak választanod kell túraútvonalaink közül. Itt a helyed, ha csak néhány órát kerekeznél és felfedeznéd a várost, ha 10-20 km-es rövid felfedezőútra indulnál, vagy ha gyakorlott bringásként 50-100km letekerése sem okoz gondot. Túráinkat egyénileg, (túrakártyával) is bejárhatod, de kérhetsz túravezetőt is.

1 napra ajánljuk:

Kívül-belül Tisza-tó, Június 23.

  Túránkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének 1 nap alatt a lehető legtöbbet látni a Tisza-tó világából, akik szeretnék 1 nap alatt kívül-belül megismerni a tavat. A délelőtt kerékpáron telik, a délutánt pedig a vizen töltjük.

Részletek a túráról

 

Felsőtárkány túra

   Felsőtárkány látnivalókban bővelkedő kicsiny erdei község. A falu központi és legkedveltebb része a Felsőtárkányi tó. Környéke festői szépségű kedvelt pihenőhely, amit méltán neveznek a Bükk hegység kapujának.

Részletek a túráról

 

Egerszalók túra

   A kirándulók egyik legkedveltebb célpontja a Laskó-patakon felduzzasztott tó, mint az Egri Bükkalja legnagyobb felszíni vize, amely élő- és madárvilágával jelentős természetvédelmi értéket jelent.

Részletek a túráról

 

WarmUp Tour

   Ha edzeni kezdesz, előtte bemelegítesz, ha mulatni indulsz, előtte bemelegítesz, ha nyaralni mész, naná hogy előtte is be kell melegítened. A WarmUp tour egy gyors körültekintés a városban rejlő lehetőségekről.

Részletek a túráról

Több napra ajánljuk:

Kerékpárral Eger körül

  Május 26-27. Egy igazán aktív hétvégét kínálunk azok számára, akik Egerben, vagy a Tisza-tónál tervezik tölteni a pünkösdi hétvégéjüket. Ha a múzeumok helyett valami másra vágysz, szállj nyeregbe, ragadj lapátot és láss világot!

Részletek a túráról

 

Bortúra

   Egri szállással minden nap elkerekezünk 1-1 közeli településre, ahol megtekintjük a helyi nevezetességeket és befejezésként elfogyasztunk egy borvacsorát, megkóstoljuk a helyi nevezetes borokat.

Részletek a bortúráról

Hegyikerékpározós hétvége

   Nagyobb lélegzetvételű napi 20-25km-es túra a Bükk szívében gyakorlott kerékpárosoknak és mindazoknak, akik nem ijednek meg egy kis izomláztól a vádlijukban. Igazi csemege minden a természetet kerékpárról is kedvelőnek.

Részletek a túráról

Vízimádó kerékpározó hét

  A túrák célja, az egri és Eger környéki fürdők felderítése. Könnyű kerékpártúra után egész napos fürdő program az ország legjobb fürdőiben. Igazi vizes nyaraló program és igen, minden nap más helyen!

Részletek a túráról

Kerékpározós hét kezdőknek

   Laza kerekezés Egerben és az Eger közeli településeken. Nyereghez nem szokott, de aktív kikapcsolódásra vágyóknak szóló, valamint az idősebb korosztályt is átmozgató túrák. “Bármikor megállhatunk” jeligével.

Részletek a túráról

 

Kerékpár, fürdő, bor

   Ebben a programban igazán elengedheted magad és kipihenheted az egész éves fáradalmakat. Családdal, vagy barátokkal együtt élvezhetsz mindent amit Eger, a fürdők és a finom egri borok nyújthatnak.

Részletek a túráról

Hétvége diákoknak Egerben

   Egy diákokra szabott hétvége Egerben. Minden pillanata izgalmas és szórakoztató. A programokat úgy állítottuk össze, hogy mire megunnád az egyiket, már jön is a másik. Felkészültél? RAJT!

Részletek a túráról

Biciklis osztálykirándulások:

Részletekért hívj: 0630/233-5814!