Bérelnél, de nem tudod merre indulj? Csak választanod kell túraútvonalaink közül. Itt a helyed, ha csak néhány órát kerekeznél és felfedeznéd a várost, ha 10-20 km-es rövid felfedezőútra indulnál, vagy ha gyakorlott bringásként 50-100km letekerése sem okoz gondot. Túráinkat egyénileg, (túrakártyával) is bejárhatod, de kérhetsz túravezetőt is.

1 napra ajánljuk

Kívül-belül Tisza-tó

Túránkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének 1 nap alatt a lehető legtöbbet látni a Tisza-tó világából, akik szeretnék 1 nap alatt kívül-belül megismerni a tavat. A délelőtt kerékpáron telik, a délutánt pedig a vizen töltjük.

Részletek a túráról

Felsőtárkány túra

Felsőtárkány látnivalókban bővelkedő kicsiny erdei község. A falu központi és legkedveltebb része a Felsőtárkányi tó. Környéke festői szépségű kedvelt pihenőhely, amit méltán neveznek a Bükk hegység kapujának.

Részletek a Felsőtárkány túráról

Egerszalók túra

A kirándulók egyik legkedveltebb célpontja a Laskó-patakon felduzzasztott tó, mint az Egri Bükkalja legnagyobb felszíni vize, amely élő- és madárvilágával jelentős természetvédelmi értéket jelent.

Részletek az Egerszalók túráról

WarmUp Tour

Ha edzeni kezdesz, előtte bemelegítesz, ha mulatni indulsz, előtte bemelegítesz, ha nyaralni mész, naná hogy előtte is be kell melegítened. A WarmUp tour egy gyors körültekintés a városban rejlő lehetőségekről.

Részletek a WarmUp Tour-ról

 

Több napra ajánljuk

Kerékpárral Eger körül

Május 26-27. Egy igazán aktív hétvégét kínálunk azok számára, akik Egerben, vagy a Tisza-tónál tervezik tölteni a pünkösdi hétvégéjüket. Ha a múzeumok helyett valami másra vágysz, szállj nyeregbe, ragadj lapátot és láss világot!

Részletek a túráról

Bortúra

Egri szállással minden nap elkerekezünk 1-1 közeli településre, ahol megtekintjük a helyi nevezetességeket és befejezésként elfogyasztunk egy borvacsorát, megkóstoljuk a helyi nevezetes borokat.

Részletek a bortúráról

Hegyikerékpározós hétvége

Nagyobb lélegzetvételű napi 20-25km-es túra a Bükk szívében gyakorlott kerékpárosoknak és mindazoknak, akik nem ijednek meg egy kis izomláztól a vádlijukban. Igazi csemege minden a természetet kerékpárról is kedvelőnek.

Részletek a hegyikerékpározós hétvégéről

Vízimádó kerékpározós hét

A túrák célja, az egri és Eger környéki fürdők felderítése. Könnyű kerékpártúra után egész napos fürdő program az ország legjobb fürdőiben. Igazi vizes nyaraló program és igen, minden nap más helyen!

Részletek a vízimádó hétről

Kerékpározós hét kezdőknek

Laza kerekezés Egerben és az Eger közeli településeken. Nyereghez nem szokott, de aktív kikapcsolódásra vágyóknak szóló, valamint az idősebb korosztályt is átmozgató túrák. “Bármikor megállhatunk” jeligével.

Részletek a Kezdőknek túráról

Kerékpározás, fürdőzés, borkóstolás

Ebben a programban igazán elengedheted magad és kipihenheted az egész éves fáradalmakat. Családdal, vagy barátokkal együtt élvezhetsz mindent amit Eger, a fürdők és a finom egri borok nyújthatnak.

Részletek a túráról

Felsőtárkány túra

Egy diákokra szabott hétvége Egerben. Minden pillanata izgalmas és szórakoztató. A programokat úgy állítottuk össze, hogy mire megunnád az egyiket, már jön is a másik. Felkészültél? RAJT!

Részletek az egri hétvégéről