Bortúra

Egri szállással minden nap elkerekezünk 1-1 közeli településre, ahol megtekintjük a helyi nevezetességeket és befejezésként elfogyasztunk egy borvacsorát, megkóstoljuk a helyi nevezetes borokat.

Részletek a bortúráról

Hegyikerékpározós hétvége

Nagyobb lélegzetvételű napi 20-25km-es túra a Bükk szívében gyakorlott kerékpárosoknak és mindazoknak, akik nem ijednek meg egy kis izomláztól a vádlijukban. Igazi csemege minden a természetet kerékpárról is kedvelőnek.

Részletek a hegyikerékpározós hétvégéről

Vízimádó kerékpározós hét

A túrák célja, az egri és Eger környéki fürdők felderítése. Könnyű kerékpártúra után egész napos fürdő program az ország legjobb fürdőiben. Igazi vizes nyaraló program és igen, minden nap más helyen!

Részletek a vízimádó hétről

Kerékpározás, fürdőzés, borkóstolás

Ebben a programban igazán elengedheted magad és kipihenheted az egész éves fáradalmakat. Családdal, vagy barátokkal együtt élvezhetsz mindent amit Eger, a fürdők és a finom egri borok nyújthatnak.

Részletek a túráról

Kerékpározós hét kezdőknek

Laza kerekezés Egerben és az Eger közeli településeken. Nyereghez nem szokott, de aktív kikapcsolódásra vágyóknak szóló, valamint az idősebb korosztályt is átmozgató túrák. “Bármikor megállhatunk” jeligével.

Részletek a Kezdőknek túráról