0

Bryton Computerek

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

A Bryton cég fejlesztői gárdája már nagy tapasztalatot szerzett a szórakoztatóelektronikai eszközök gyártásában, ezért nagyon ügyelnek arra, hogy minden felhasználónak maradéktalanul tökéletes felhasználást és használhatóságot biztositsanak.

A legújabb kutatási eredmények és a legmodernebb gyártási technológiák használata garantálja a Bryton termékek kiemelkedő műszaki szinvonalát, verhetetlen ár/érték arányát.

Az iOS és Android telefonokra is letölthetők a Bryton eszközök alkalmazása, igy Bluetooth vagy WLAN kapcsolaton keresztül feltöltheted vagy szinkronizálhatod a kerékpározásaid adatait. Az alkalmazás alkalmas arra, hogy utólagosan kielemezd az edzéseidet, akár grafikus módban, de ezzel akár új edzési utvonalat is tervezhetsz.

Az alkalmazás segitségével a népszerű közösségi médiákban is megjelenitheted a túráidat.

Bryton Rider 15 Neo

Ez az eszköz 21 funkcióval rendelkezik, nagyon sok adatszolgáltatást nyújt az edzések adatainak méréséhez és kielemzéséhez. A Bryton Active alkalmazásban ezek az adatok utólagosan is jól áttekinthetők. Fogadja a BLE sebesség-, pedálfordulat- és pulzusszám-érzékelőket, egyszerű párositást követően.

A legújabb Rider 15 Neo 2″-os kijelzőjével, 3 kézreálló gombjával akár a kezdő bringások számára is könnyen érthető módon követhető a kerékpározások adatai, amiket a Bryton Active App segitségével le is tölthetsz.

Bryton Rider 320

A fejlett optikai ragasztással illesztett kijelzőnek köszönhető teljesen tiszta képet  és árnyékmentes, minden helyzetben tökéletesen leolvashatóságot biztosit. A kényelem és a kompatibilitás fokozása érdekében támogatja az ANT+ és BLE érzékelőket is. Teljes globális navigációs műholdrendszer (GNSS) támogatásával is rendelkezik ami szélesebb lefedettséget biztosit.

A Rider 320 72 különböző adat mérésére és rögzitésére is alkalmas, ezért nagyon pontos méréseket kaphatsz az edzéseidröl.

Bryton Rider 420

A Rider 420 2,3″-os nagyon jó minóségű, optikailag ragasztott kijelzővel készült, amely bármilyen szögböl kristálytiszta képet képes biztositani. A turn-by-Turn navigáció tökéletesen alkalmas a nem ismert terepen való navigálásra, a teljesen globális navigációs műholdrendszer (GNSS) támogatásával pedig gyorsabb műholdelérést tesz lehetővé és precizebb helymeghatározást. ANT+ és BLE érzékelőkkel is nagyon jól müködik.

Akár 80 különböző adat mérésére és leolvasására is alkalmas valamint Di2, eTap elektromos váltokkal is kompatibilis.

BrytonRider 750

A Bryton Rider 750 az új funkciókat és technológiákat kereső kerékpárosoknak találták ki. Az online navigációt előre feltöltött OpenStreetMap térképekkel és haladó edzévezetéssel is fel van szerelve ez az eszköz, ezen felül még támogatja a Bike Radar System vagy a Smart Trainer techológiákat is.

A nagyméretű 2.8″-os szines érintőképernyőjével új, intuitiv grafikus felhasználói felületet biztosit, testre szabott HR/Power zónákkal, könnyen érthető ikonokkal növeli a felhasználói élményt.

Webáruházunkban más Bryton termékek is megtalálhatók, ezért nézz körbe és válaszd ki a számodra tökéletes darabot.

Oszd meg másokkal:

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
0
    0
    KOSÁR
    ÜRES A KOSÁRVISSZA A SHOPBA