0

Kellys Bicycles újdonságai!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email

THEOS F100 –  a legkönnyebb, teljes értékű enduro ebike hatalmas 825 Wh akkumulátorral és mindössze 20.6 kg össztömeggel!

Egy teljes értékű e-bike-ot alkottak erős motorral, nagy kapacitású akkumulátorral és alacsony össztömeggel. Mert ezen alkotóelemek hozzák létre az igazi e-bike élményt. Maximális erő a mászáshoz szükséges masszív teljesítményért, és nagy hatótávolság a még több kilométer és nagyobb élmény érdekében.

Kellys létre akarta hozni a legkönnyebb teljes értékű enduro e-bike-ot nagy kapacitású akkumulátorral. Ehhez pedig szükség volt a legkönnyebb teljes felfüggesztésű e-bike enduro vázra is.

Ezért fejlesztették ki a legújabb THEOS F- sorozat váz-változatát, amely még kisebb súllyal tartja soha nem látott szinten a váz szilárdságát.

váz az új Carbon-Aramid kompozit felhasználásával készült, amelyet a K+F autóipari kompozit gyártó üzemmel együttműködésben fejlesztettek ki.

A Kellys THEOS F100 minden bizonnyal a legkönnyebb teljes értékű enduro e-bike a világon. Hatalmas, 825 Wh akkumulátorral, amely a világ összes e-bike-ja közül a kilogrammonkénti legnagyobb energiasűrűségű akkumulátort jelenti.

Összehasonlításképpen a BOSCH újonnan bemutatott 750 Wh-s akkumulátorának kapacitás/tömeg aránya körülbelül 174 Wh/kg, az akkumulátor össztömege pedig 4,3 kiló. A 725 Wh-s Kellys Re-Charge K1 akkumulátor kapacitás/tömeg aránya 193 Wh/kg.

Az új szezonban bemutatják a legújabb generációs Kellys Re-Charge K1 akkumulátort példátlan 211 Wh/Kg kapacitás/tömeg aránnyal és mindössze 3.8kg össztömeggel. Erősebb mint valaha és ugyanakkor könnyű.

Ezáltal még nagyobb hatótávolságot és még jobb kerékpározási élményt ad az alacsony súlynak köszönhetően.

A Kellys THEOS F100 a legújabb teljes értékű 85 Nm Shimano motorral érkezik, a legújabb generációs 825WH akkumulátorral, amely a világon a legnagyobb teljesítményt kínálja, miközben az e-bike össztömege mindössze 20.6 kg.

Könnyebb, gyorsabb és nagyobb hatótávolságra képes a lehető legjobb kerékpározási élményért. És a jó hír, hogy a legújabb THEOS F100 2023. júniusában érkezik a boltokba.

THEOS-R SZÉRIA – alumínium all-mountain/enduro e-bike agresszív, mégis kényelmes geometriájú vázzal

Az elmúlt 2 évben egy másik új projekten is dolgozott a Kellys.

A teljes egészében az Európai Unióban tervezett, és robotokkal gyártott alumínium vázon Európa legfejlettebb gyártási- és mérnöki képességeit kihasználva, a kerékpáriparban valaha használt legpontosabb tűréshatárokat alkalmazva érte el kategóriája legjobb összeépítési minőségét.

Egy teljes értékű e-bike-ot még erősebb motorral és nagy kapacitású, 725Wh Kellys Re-Charge K1 akkumulátorral. 

A Kellys THEOS R-sorozat all-mountain/enduro e-bike teljes egészében lézer vágással és robotokkal hegesztett alumíniumból készül a példátlan precízitás érdekében, és amelyet soha korábban nem használtak összteleszkópos e-bike-ok gyártásához.

Emiatt a továbbfejlesztett Thinklink felfüggesztési rendszerrel, az erős motorral és a hatalmas akkumulátorral egyszerre tudtak agresszív, mégis kényelmes geometriájú vázat alkotni. Mindezt úgy, hogy a legjobb gyártási minőséget érjék el a legszebb és legletisztultabb kialakítás érdekében.

A THEOS R-sorozatot az új, 95Nm nyomatékkal bíró,  2.9kg össztömegű Panasonic GX Ultimate motorral szerelték.

A THEOS R-sorozat összes e-bike-ja a Komoot sport alkalmazással kompatibilis Bluetooth navigációs kijelzővel érkezik, amely közvetlenül a kormányról mutatja a navigációt az ismeretlen utakon vagy új off-road ösvényeken.

A THEOS F-sorozathoz hasonlóan a THEOS R-sorozat is Battery Retractable System rendszerű, amely lehetővé teszi az akkumulátor könnyű ki- és behejezését a váz alsó csövébe. Egy egyszerű, egylépéses mozdulattal könnyedén szerelhető úgy, hogy közben a váz szerkezete érintetlen marad.

A váz oldalán nincs lyuk, nincs bevágás, ami a merevséget csökkentené, és ezzel rontaná a kerékpár viselkedését kerékpározás közben. A THEOS R-sorozat váza sokkal erősebb, és ennek köszönhetően jobb kerékpározási élményt nyújt a terepen.

Az akkumulátor rögzítése egy tengelyel történik, és a szerszám mérete megegyezik a hátsó tengelynél használatossal, így nincs szükség külön szerszámra annak cseréjéhez.

A THEOS R-sorozat két felszereltségi szinttel és különböző színekkel érkezik. Fantasztikus színeket használtak, mint a MAGIC GREEN és a MAGIC PINK, amelyek a fény irányától függően változtatják árnyalatukat. A THEOS R-sorozat szintén 2023. júniusában érkezik a boltokba.

Oszd meg másokkal:

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
0
    0
    KOSÁR
    ÜRES A KOSÁRVISSZA A SHOPBA